Update: 1 juli 2021

De versoepelingen

Met de versoepelingen van 26 juni jl. zijn de mogelijkheden om als groep bij elkaar te komen eenvoudiger geworden. Alle locaties zijn weer open, we kunnen weer met grote groepen binnen en buiten werken, de horeca openingstijden zijn weer normaal, we hoeven geen mondkapje meer te dragen en we mogen weer naar kantoor! Fijn!

Toch hebben we nog rekening te houden met een aantal zaken. We hebben ze voor je op een rij gezet. Tijdens onze programma’s…

  • houden we 1,5 meter afstand*
  • bieden we passende en uitdagende werkvormen die uitvoerbaar zijn op 1,5 meter
  • blijven zowel trainers als deelnemers natuurlijk thuis bij corona gerelateerde klachten
  • stellen we de nodige hygiëne middelen beschikbaar zoals handschoenen en reinigings- en desinfectiemiddelen

Sneltest vooraf

Het is mogelijk om als groep vooraf een sneltest te laten afnemen? Neem contact op over de mogelijkheden.

*Coronatoegangsbewijs

Een bijeenkomst waarbij je geen 1,5 meter afstand hoeft te houden? Het kan met behulp van een coronatoegangsbewijs. Deelnemers dienen in dat geval te beschikken over een testbewijs, een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs. Op de website van de overheid lees je er meer over. Alleen geschikt voor locaties waar we exclusief zitten.

Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Eigen risico

Deelnemen aan een activiteit georganiseerd door Holland INcompany geschiedt te allen tijde op eigen risico. We richten de activiteiten zo in dat de kans op een Covid-19 besmetting zo klein mogelijk is. Het is aan de deelnemers om de basisregels (goed handen wassen, 1,5 meter afstand houden en thuisblijven bij klachten) te volgen.

Bemanningslid

Meer informatie?

Ben je op zoek naar meer inhoudelijke informatie of wil je iemand van Holland INcompany spreken? Vul dan het contactformulier in. We staan je graag te woord!

Contact opnemen

Een procesbegeleider of trainer spreken?

Bel direct met één van onze specialisten.