Update: september 2022

Corona

Werken in Covid19-context is hollen en stilstaan, daar zijn we inmiddels zeer bekend mee. We passen onze programma’s aan op de actueel geldende maatregelen én uiteraard ook in nauw overleg met onze opdrachtgevers. Immers, zoveel verschillende opdrachtgevers, zoveel uiteenlopende visies over hoe men wenst om te gaan met de actuele situatie. Veiligheid van onze deelnemers en onze mensen vooraf, tijdens en achteraf staat daarbij altijd voorop. Dat is namelijk één van de basisvoorwaarden van onze werkwijze.

Annuleren Covid

We blijven alert m.b.t. een opleving van het virus. Als een virusvariant ons weer treft dan is het goed te weten dat…

  • we onze ervaringen uit het verleden gebruiken om steeds veilig te kunnen blijven werken,
  • we bij één of enkele afwezige deelnemers wegens Covid, het programma gewoon door laten gaan en niet zomaar verplaatsen of annuleren,
  • alleen in uiterste gevallen (lockdowns, e.d.) verplaatsing van programma’s – uiterlijk binnen zes maanden na dato – mogelijk is,
  • we uiteraard de virus-richtlijnen van de overheid altijd in acht zullen nemen.

Eigen risico

Deelnemen aan een activiteit georganiseerd door Holland INcompany geschiedt te allen tijde op eigen risico. We richten de activiteiten zo in dat de kans op een Covid-19 besmetting zo klein mogelijk is. Het is aan de deelnemers om de huidig geldende basisregels te volgen.

Bemanningslid

Meer informatie?

Ben je op zoek naar meer inhoudelijke informatie of wil je iemand van Holland INcompany spreken? Vul dan het contactformulier in. We staan je graag te woord!

Contact opnemen

Een procesbegeleider of trainer spreken?

Bel direct met één van onze specialisten.