Update: augustus 2022

Corona

Werken in Covid19-context is hollen en stilstaan, daar zijn we inmiddels zeer bekend mee. We passen onze programma’s aan op de actueel geldende maatregelen én uiteraard ook in nauw overleg met onze opdrachtgevers. Immers, zoveel verschillende opdrachtgevers, zoveel uiteenlopende visies over hoe men wenst om te gaan met de actuele Covid-maatregelen. Veiligheid van onze deelnemers en onze mensen vooraf, tijdens en achteraf staat daarbij altijd voorop. Dat is namelijk één van de basisvoorwaarden van onze werkwijze.

Fysieke bijeenkomst

Tijdens een fysieke bijeenkomst is er de mogelijkheid om als groep vooraf een sneltest te laten afnemen. Daarnaast zijn eventuele actieve werkvormen die we inzetten indien gewenst uitvoerbaar op 1,5 meter.

Online samenkomen

Niet fysiek bij elkaar kunnen komen en toch de behoefte om samen te komen? We bieden diverse mogelijkheden voor een online bijeenkomst.

Neem contact op over de mogelijkheden.

Eigen risico

Deelnemen aan een activiteit georganiseerd door Holland INcompany geschiedt te allen tijde op eigen risico. We richten de activiteiten zo in dat de kans op een Covid-19 besmetting zo klein mogelijk is. Het is aan de deelnemers om de huidig geldende basisregels te volgen.

Bemanningslid

Meer informatie?

Ben je op zoek naar meer inhoudelijke informatie of wil je iemand van Holland INcompany spreken? Vul dan het contactformulier in. We staan je graag te woord!

Contact opnemen

Een procesbegeleider of trainer spreken?

Bel direct met één van onze specialisten.