Holland INcompany

Bij Holland INcompany helpen we individuen, teams en organisatie bij leer-, ontwikkel- en verandervraagstukken om zo het professionele plezier te vergroten.

 

Meer over wat we doen

De mensen

Professioneel plezier creëren is mensenwerk. Uiteraard heeft elke procesbegeleider bij ons zijn/ haar eigen persoonlijke stijl. Maar wat we met elkaar gemeen hebben is onze manier van kijken naar organisaties vanuit oprechte nieuwsgierigheid en verwondering. Onze mensen zijn meedenkers als het kan, maar ze zijn tegensprekers als het moet.
Nieuwsgierig naar het team van Holland INcompany? Onze trainers en coaches stellen zich graag aan je voor.

 • Thomas de Vries

  Thomas de Vries

 • Sabine Mastwijk

  Sabine Mastwijk

 • Remko Sietsma

  Remko Sietsma

 • Wouter Hoogenboom

  Wouter Hoogenboom

 • Jeroen Frerichs

  Jeroen Frerichs

 • Yolanda Sloot

  Yolanda Sloot

Thomas de Vries

Directeur - Procesbegeleider - Spreker Maak van passagiers bemanningsleden
Professioneel plezier? Met goede zin, goedgeluimd naar je werk gaan! Of dat nou met interne collega`s, klanten of deelnemers is. Dat je in goed overleg alles kunt en mag bespreken. En dat je het samen doet, zodat iedereen bemanningslid is en geen passagier. Ik kan dat alleen met en door afwisseling. Op kantoor en bij opdrachtgevers. Van teamcoaching, het begeleiden van young talents en actieve werkvormen tot het extern docentschap verbonden aan de Nederlandse Politie Academie. Plezierige reuring.

Professionele vrienden

Naast ons vaste team werken we regelmatig met onze ‘professionele vrienden’. Deze hebben allemaal specifieke expertises waar we graag gebruik van maken om je vraag goed te kunnen beantwoorden. We stellen ze graag voor.

Mensen in Bedrijf
Met Jaco en Thijs van Mensen in Bedrijf bedenken en verzorgen we sinds 2009 gezamenlijk teamontwikkelingsprogramma’s (en meer) voor uiteenlopende opdrachtgevers.
Liberlei
Liberlei verzorgt business coaching en organisatieadviestrajecten voor uiteenlopende opdrachtgevers. Samen met Willem Huisman van Liberlei verzorgen we diverse trajecten bij onder andere diverse veiligheidsregio's.
Inge Smak
Inge Smak is een ervaren trainer/coach die verbinding creëert in organisaties. Dit doet zij veelal met behulp van de methode Deep Democracy.
Intention Academy
Steffan Seykens is Verwonderaar en begeleid teams en professionals om oude patronen op te (laten) lossen en er uit te halen wat er in zit.
Tico Consultancy
Murielle is ervaren organisatiepsycholoog, procesbegeleider en teamcoach. Specialiteiten: team- & leiderschapsontwikkeling, crisis- & gevaarsbeheersing en (executive) teamcoaching.
De Ontmanager
Thom Verheggen, de auteur van het boek 'Ontmanagen voor Managers', verzorgt regelmatig workshops/lezingen over het gedachtegoed van Verdraaide Organisaties en Anders Vasthouden.
Verdraaide Organisaties
Onze collega Remko verzorgt met regelmaat lezingen over het gedachtegoed van Verdraaide Organisaties en Anders Vasthouden.
Sas Sankofa
Sacha Beets, oprichter van Sas Sankofa, heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van teams vanuit verschillende rollen en invalshoeken. Zij gebruikt daar vaak DeepDemocracy bij.
Kramer TCC
Roger is trainer, coach en adviseur die onbewuste en irrationele processen bewust maakt en vertaalt naar concrete toepassingen in de dagelijkse praktijk. Combineert het spirituele stuk met een ‘beide benen op de grond aanpak’!

Geschiedenis

Onze oorsprong ligt in de trainingswereld. Sinds 1991 verzorgen we onder de naam Outing Holland ervaringsgerichte programma’s, werkvormen, trainingen, leerzame events, managementgames en leerzame teambuilding. Voor kleinere groepen van 10 deelnemers tot grootschalige interventies met soms wel meer dan 2000 deelnemers. Met de overtuiging dat ervaring leert biedt Outing Holland een breed scala aan actieve werkvormen op het kruispunt van leuk & leerzaam. De werkvormen helpen gedrag zichtbaar en bespreekbaar te maken bijvoorbeeld op het gebied van samenwerken, communicatie en leiderschap.

In al die jaren ervaring ontstond steeds meer de behoefte om ook ingezet te worden bij andere vraagstukken. Van een vooral tactische ondersteuning naar een meer strategische advies- en begeleidingsrol. Deze behoefte aan strategische ondersteuning in combinatie met de jarenlange praktijkervaring, de visie op leren & ontwikkelen én het uitgebreide netwerk van Outing Holland kwam in 2012 samen in de vorm van Holland INcompany.

Meer weten over Outing Holland

Meer informatie?

Ben je op zoek naar meer inhoudelijke informatie of wil je iemand van Holland INcompany spreken? Vul dan het contactformulier in. We staan je graag te woord!

Contact opnemen

Een procesbegeleider of trainer spreken?

Bel direct met één van onze specialisten.