Diverse instrumenten

Tijdens het begeleiden van individuen, teams, afdelingen of hele organisaties brengen we vooral onze eigen ervaring mee. We kijken wie van ons qua persoonlijkheid en specialismen past bij de vraag. Om samen met opdrachtgevers het beste uit mensen te halen hebben we een aantal instrumenten (theorieën en modellen) waar wij allemaal op de één of andere manier fan van zijn.

Online meetinstrument

Regelmatig, met name bij leiderschapstrajecten, zetten we TeamQ in. Dit is een online meetinstrument voor teams gebaseerd op de 4 dimensies van effectieve teams: Bestaansrecht, Inrichting, Dynamiek en Omgeving.

Middels een online vragenlijst wordt gemeten hoe teamleden 15 belangrijke thema’s voor effectieve samenwerking nu ervaren. De meting geeft een veelzijdig beeld van waar het team goed in is en waar belangrijke kansen voor ontwikkeling liggen. Direct wordt zichtbaar waar je het met elkaar over moet hebben en wat je moet verbeteren om samen succesvoller te worden.

Er zijn verschillende versies van TeamQ. Bij leiderschapstrajecten zetten we een versie in die, naast de 4 dimensies, extra inzoomt op de bijdrage van de leidinggevende en de dynamiek tussen leidinggevende en team.

Meer informatie?

Ben je op zoek naar meer inhoudelijke informatie of wil je iemand van Holland INcompany spreken? Vul dan het contactformulier in. We staan je graag te woord!

Contact opnemen

Een procesbegeleider of trainer spreken?

Bel direct met één van onze specialisten.