Verdraaide Organisaties

Vanaf de lancering van het boek ‘Verdraaide Organisaties’ van Wouter Hart zijn wij nauw betrokken bij het gedachtegoed. Organisaties en de teams, functioneren effectiever wanneer zij weten en voelen wat de bedoeling van de organisatie is. Verdraaide Organisaties biedt handvatten om de effectiviteit en efficiëntie van organisaties enorm te verhogen door vanuit de bedoeling (het bestaansrecht) te organiseren. Dus niet meer steeds de systeemwereld belangrijk maken, maar voortdurend gewaar zijn wat er écht nodig is in de leefwereld. Het is de kunst van het echt ondersteunend maken van de richtlijnen, protocollen en beleidsnotities aan het bestaansrecht van je organisatie.

Anders Vasthouden

Na het succes van Verdraaide Organisatie volgde er een tweede boek; ‘Anders Vasthouden’. Dit boek biedt negen concrete sleutels om te werken en te sturen(!) vanuit de bedoeling. Geen recepten maar waardevolle, krachtige ingrediënten die helpen te kijken naar de (oude) manier van denken en organiseren in de meest brede zins des woords. En hoe je dat op een verhelderende en effectieve wijze anders kunt doen.

Terug naar instrumentenoverzicht >

Meer informatie?

Ben je op zoek naar meer inhoudelijke informatie of wil je iemand van Holland INcompany spreken? Vul dan het contactformulier in. We staan je graag te woord!

Contact opnemen

Een procesbegeleider of trainer spreken?

Bel direct met één van onze specialisten.