Waarom een Young Talent Programma aanbieden?

Het aanbieden van een programma voor jonge talenten biedt toegevoegde waarden aan de gehele organisatie. De deelnemers krijgen de kans hun talenten daadwerkelijk te ontwikkelen. Het maakt jou als werkgever aantrekkelijker om voor te gaan werken. Het zorgt voor behoudt van talentvol personeel en creëert een mooi netwerk van talent binnen jouw organisatie.

Werken met young talents bezorgd ons professioneel plezier!

Bij Holland INcompany werken we met diverse doelgroepen en daar houden we van, maar de young talents hebben toch een speciaal plekje in ons hart. De leergierigheid en de frisse blik waarmee de talenten naar de wereld kijken spreekt ons aan. Werken met young talents bezorgd ons professioneel plezier!

 

Ervaring leert

Al een aantal jaar begeleiden we diverse traineeprogramma’s. Programma’s bij organisaties die zelf jaarlijks talenten in de organisatie de kans geven zich verder te ontwikkelen. In onderling overleg kijken we wat de behoefte is van de organisaties en welke vorm daarbij passend is. Passend bij de organisatie en hun verwachtingen, maar er altijd op gericht zo veel mogelijk potentie van de trainees te benutten.

Diverse elementen & modules

Een traineeprogramma kan uit diverse onderdelen bestaan, bijvoorbeeld:

Outdoor, Module Vitaliteit & Bevlogenheid, Module Belbin, Module Leerling in Leiderschap, Module DISC, Intervisie, Gastcolleges, bedrijfsbezoek, etc. 

Tijdens de diverse modules is er voldoende afwisseling tussen theorie en praktijk. Met onze vaste partner Outing Holland bieden we tijdens de modules krachtige leerervaringen met behulp van actieve werkvormen.

Meer informatie?

Ben je op zoek naar meer inhoudelijke informatie of wil je iemand van Holland INcompany spreken? Vul dan het contactformulier in. We staan je graag te woord!

Contact opnemen

Een procesbegeleider of trainer spreken?

Bel direct met één van onze specialisten.